F8AEFB01-ACF3-48E8-9CD1-9C0C2F471B31

Hoe ontstond Bamboo Blends?

Geschiedenis

Wij zijn twee ondernemers die een aantal jaar geleden zijn samengekomen om iets vernieuwends op te zetten. Iets dat in de europese markt nog niet zo aanwezig was, maar in andere delen van de wereld wel. Maar wat dan precies? Na weken van brainstormen en ideeën uitwisselen kwamen we tot de conclusie dat wij met onze producten iets wilden toevoegen aan de wereld en de maatschappij. Niet alleen wilden we duurzame producten aanbieden, we willen hierbij ook direct problemen oplossen die op de huidige markt aanwezig zijn. We wilden iets opzetten dat niet alleen hoogwaardig zou zijn, maar dat daarentegen ook betaalbaar zou zijn.

We hebben verschillende markten onderzocht naar producten en nergens kwam iets bijzonders omhoog totdat wij bij toeval een keer bamboe tegenkwamen. Na de stof te hebben bestudeerd en wat testproducten te hebben gekocht, wisten wij het zeker. Dit is iets dat we kunnen aanbieden waar niet alleen de gebruiker voordeel van heeft maar ook de maatschappij.

Inmiddels zijn we wat jaren verder en hebben wij nu onze eerste line-up van producten neergezet. We blijven naar de toekomst kijken en nieuwe producten aan ons assortiment toevoegen. Houd daarom onze website en social media in de gaten voor updates. Hebben jullie nog suggesties voor producten? Schroom dan niet om het vooral aan ons te laten weten! We zijn altijd geïnteresseerd om naar jullie antwoorden te kijken.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

On Key

Related Posts

Hoe ontstond Bamboo Blends?

Geschiedenis Wij zijn twee ondernemers die een aantal jaar geleden zijn samengekomen om iets vernieuwends op te zetten. Iets dat in de europese markt nog